EGZAMIN PRAKTYCZNY
Lp. |
Symbol kwalifikacji |
Nazwa kwalifikacji |
Czas |
Data |
Godz. egzaminu |
1 |
MEC.09 |
Organizacja i nadzorowanie procesów produkcji maszyn i urządzeń |
120 |
16.01.2023r. |
12.00 |
2 |
FRK.03 |
Projektowanie i wykonywanie fryzur |
120 |
09.01.2023r. |
9.00 |
3 |
HGT.12 |
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
150 |
09.01.2023r. |
9.00 |
4 |
MOT.06 |
Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych |
120 |
09.01.2023r. |
9.00 |
5 |
SPC.07 |
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych |
180 |
09.01.2023r. |
9.00 |
6 |
BPO.01 |
Zarządzenie bezpieczeństwem w środowisku pracy |
120 |
09.01.2023r. |
9.00 |
7 |
EKA.01 |
Obsługa klienta w jednostce organizacyjnej |
180 |
09.01.2023r. |
9.00 |
8 |
KKZ – MOT.04 |
CKZ |
|
|
|
EGZAMIN PISEMNY – KOMPUTEROWY
Lp. |
Symbol kwalifikacji |
Nazwa kwalifikacji |
Sala |
Godz. egzaminu |
1 |
FRK.03 MOT.06 |
Projektowanie i wykonywanie fryzur. Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych. |
6 |
10.01.2023 r. godz. 9.00 |
2 |
BPO. 01 |
Zarządzenie bezpieczeństwem w środowisku pracy. |
6 |
10.01.2023 r. godz.11.00 |
3 |
MEC.09
SPC.07 |
Organizacja i nadzorowanie procesów produkcji maszyn i urządzeń. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych. |
6 |
11.01.2023 r. godz.9.00 |
4 |
MOT.04. HGT.12 |
Diagnozowanie pojadów motocyklowych cz.1 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
6 |
12.01.2023 r. godz. 9.00 |
5 |
MOT.04 |
Diagnozowanie pojadów motocyklowych cz.2 |
6 |
12.01.2023 r. godz. 11.00 |